Kamcior Opublikowano 14 listopada 2019 o 00:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 o 00:15 Witajcie, ostatnio próbowałem wejść w długie kodowanie żeby włączyć zamontowany foot light a wyskakuje mi komunikat „ten moduł nie podlega kodowaniu” czy to wina vcds czy czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 15 listopada 2019 o 14:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 14:19 podstawy kolego. bcm po FL się nie koduje. wszystko jest w dopasowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcior Opublikowano 15 listopada 2019 o 16:54 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 16:54 Dziękuje za odpowiedz, mógłbyś mnie nakierować jak się dostać w te dopasowania? Dopiero zaczynam przygodę z vcdsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi