m1chu Opublikowano 31 grudnia 2019 o 21:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 o 21:57 Mam drobiazgowy defekt w postaci źle zamontowanej części deski po robieniu bearlocka. Miało być profesjonalnie, w dedykowanym serwisie (ASO), a wyszło jak widać w załączniku. Ponieważ mam zamiar się tam udać w celu wykonania "poprawki" zastanawia mnie bardziej czym jest plastik przy lampce ze zdjęcia (zaznaczone górne kółko). Zastanawia w tym sensie, że wygląda jakby się komuś ułamał, przytopił, a w dodatku czymś zalał oraz jakby był zamontowany "byleby wisiał". Ktoś wie do czego to służy, ewentualnie może rzucić okiem jak to wygląda u niego? Mowa o Octavii III FL w sedanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 2 stycznia 2020 o 16:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 o 16:11 U mnie ten plastik przy lampce wygląda identycznie. Co do drugiego miejsca to wystarczy odkręcić jedna śrubkę i poprawić plastik... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balard12 Opublikowano 2 stycznia 2020 o 17:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 o 17:05 Tak jak wspomniał @Szcz3p4n - nie ma o co kruszyć kopii - odkręć śrubkę i załóż jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chu Opublikowano 2 stycznia 2020 o 19:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 o 19:11 Racja. Te spasowanie na dole, jak napisaliście to w miarę banalna sprawa. Bardziej ciekawiło mnie, czym jest ten plastik przy lampce, bo wygląda jakby ktoś ułamał kawałek tworzywa, upalił jego krawędzie i zalał jakimś preparatem montując w tym, a nie innym miejscu w niewiadomym celu (jak dla mnie) 😉 Normalnie, jak nie z fabryki. Skoro @Szcz3p4n też tak ma, to wygląda to na jakiś gówniany standard. Panowie - dziękuję za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi