artur9333 Opublikowano 9 lutego 2020 o 13:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 o 13:19 Witam, mam problem z oświetleniem przestrzeni bagażnika i schowkiem pasażera. Po otwarciu bagażnika ledowe lampki raz świecą, raz nie, ewentualnie lekko się żarzą, to samo dotyczy lampki umieszczonej w schowku pasażera. Miał ktoś podobną przypadłość ? Jeśli to problem w samych ledach, może mi ktoś polecić konkretny model z aukcji oprawek W5W, z którymi nie powinno być takiego problemu ? Z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipski Opublikowano 11 lutego 2020 o 12:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2020 o 12:40 Załóż na chwilę normalną żarówkę i będziesz wiedział czy to wina ledów. Btw z mojego doświadczenia wynika że kupić dobre nie markowe ledy to jak wygrać w lotka. Jak chcesz kupić w ciemno to tylko markowe albo polecam sklep motohid, też sprzedaję chińszczyznę ale dokładnie weryfikuję coś co sprzedaje i nie widziałem że by ktoś narzekał na towar od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi