stas Opublikowano 12 marca 2016 o 14:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 o 14:53 Witam! Mam problem ze swoją octavią 2.0 AZJ benzyna-gaz sekwencja 2002r. mianowicie gdy sobie jade tym autkiem i chce przyspieszyc to lekko przerywa, czytałem różne fora i nic nikt konkretnego nie napisał, wymieniłem wszystko kable, swiece, cewke, czujnik temperatury, zmieniałem przepustnice adoptowałem i nic a co najgorsze to po podłączeniu vaga nie wywala zadnego błędu,pomocy moze ktos miał podobny problem i udało mu sie go pozbyc???? a moze te typy tak mają???? dzieki z góry za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stas Opublikowano 18 marca 2016 o 06:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 o 06:29 Witam! problem został rozwiązany nie chwaląc się dokonałem tego sam bo niestety każdy mechanik rozkładał ręce, a przyczyną szarpania były połamane łopatki w kolektorze dolotowym. Może kiedyś komuś przyda się mój post, ale nikomu nie życzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 18 marca 2016 o 07:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 o 07:40 1 godzinę temu, stas napisał: połamane łopatki w kolektorze dolotowym Co? Jak to? Masz foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stas Opublikowano 18 marca 2016 o 13:50 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 o 13:50 Nie, nie mam bo ciężko to aparatem uchwycić ale może uda mi się jakoś zrobić to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi