xFlop Opublikowano 24 listopada 2020 o 13:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 o 13:02 Witam Planuję wymienić w niedlugim czasie wszystkie amortyzatory. Nie mam w planach zadnych modyfikacji natomiast zastanawiam się, ktore z amortyzatorów poradzą sobie dobrze w warunkach miejskich (dziury, łączenia, studzienki itd). Aktualnie auto ma słabą charakterystykę i duzo drgań / strzałów jakie odbiera z nawierzchni przenosi się do kabiny (byl0 tak niemal od samego poczatku jak je nabyłem). Czytałem sporo o amorkach ale niestety w sieci jednak nie ma wszystkiego. Zalezy mi na amorkach niskocisnieniowych, dwururowych, ale zeby faktycznie byl w stanie zdławic wiekszosc wibracji, drgan, uderzeń. Czy ktos ma jakies doświadczenia i moze sie pochwalic poprawą komfortu? Jakie amortyzatory zakladaliście u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi