Witam, KamilX mam nadzieję, że nie zaśmiecam twojej świetnej fotorelacji, ale mam zagwozdkę którą jeslii rozwiążę będzie można tu tez wykorzystać.
Mianowicie potrzebuje pilnie rozpiskę pinów w sterownikach drzwi 5Q4959592F i 5Q4959593F. Chodzi mi o różnicę w pinologii pomiędzy tymi z końcówką F a tymi które polecacie na forum -czyli z końcówką E.
Niestety nieopatrznie nabyłem te z koncowką F i chciałem je mimo wszystko spróbować podłączyć. Zasilanie jest tak samo i sterowanie lusterek wydaje mi się że też, różnice sa w najprawdopodobniej w 20to pinowej wtyczce, ale nie wiem skąd wziaść schemat. Poratujcie prosze. 😁
Poniżej zdjęcie mojego sterownika i tego o którego pytam. Różnice sa najprawdopodobniej w tej zaznaczonej wtyczce. Dodam tylko, że z pionowymi pinami zasilającymi juz sobie poradziłem wiec sama wtyczka już pasuje 🙂. Ogólnie to wszystko działa, ale pojawia mi się błąd od przełacznika centralnego zamka - niewiarygodny sygnał. Prawdopodobnie sterownik nie dostaje potwierdzenia zamknięcia/otwarcia zamka. Jeśli miałbym schemat to może udalo by sie zaadoptować te sterowniki również.