Skocz do zawartości

Historia edycji

RUDiCK

RUDiCK

Witam, KamilX mam nadzieję, że nie zaśmiecam twojej świetnej fotorelacji, ale mam zagwozdkę którą jeslii rozwiążę będzie można tu tez wykorzystać.

Mianowicie potrzebuje pilnie rozpiskę pinów w sterownikach drzwi 5Q4959592F i 5Q4959593F. Chodzi mi o różnicę w pinologii pomiędzy tymi z końcówką F a tymi które polecacie na forum -czyli z końcówką E.

Niestety nieopatrznie nabyłem te z koncowką F i chciałem je mimo wszystko spróbować podłączyć. Zasilanie jest tak samo i sterowanie lusterek wydaje mi się że też, różnice sa w najprawdopodobniej w 20to pinowej wtyczce, ale nie wiem skąd wziaść schemat. Poratujcie prosze. 😁

Poniżej zdjęcie mojego sterownika i tego o którego pytam. Różnice sa najprawdopodobniej w tej zaznaczonej wtyczce. Dodam tylko, że z pionowymi pinami zasilającymi juz sobie poradziłem wiec sama wtyczka już pasuje 🙂. Ogólnie to wszystko działa, ale pojawia mi się błąd od przełacznika centralnego zamka - niewiarygodny sygnał. Prawdopodobnie sterownik nie dostaje potwierdzenia zamknięcia/otwarcia zamka. Jeśli miałbym schemat to może udalo by sie zaadoptować te sterowniki również.

IMG_20240504_190440_forum.jpg

RUDiCK

RUDiCK

Witam

Potrzebuje pilnie rozpiskę pinów w sterownikach drzwi 5Q4959592F i 5Q4959593F. Chodzi mi o różnicę w pinologii pomiędzy takimi samymi ale z końcówką E.

Niestety nieopatrznie nabyłem takie i chciałem je mimo wszystko spróbować podłączyć. Zasilanie jest tak samo i sterowanie lusterek wydaje mi się że też, różnice sa w najprawdopodobniej w 20to pinowej wtyczce, ale nie wiem skąd wziaść schemat. Poratujcie prosze. 😁

Poniżej zdjęcie mojego sterownika i tego o którego pytam. Roznice sa najprawdopodobniej w tej zaznaczonej wtyczce. Dodam tylko, że z pionowymi pinami zasilającymi juz sobie poradziłem wiec sama wtyczka już pasuje 🙂. Ogólnie wszystko działa, ale pojawia mi się błąd od przełacznika centralnego zamka - niewiarygodny sygnał. Prawdopodobnie sterownik nie dostaje potwierdzenia zamknięcia/otwarcia zamka.

RUDiCK

RUDiCK

Witam

Potrzebuje pilnie rozpiskę pinów w sterownikach drzwi 5Q4959592F i 5Q4959593F. Chodzi mi o różnicę w pinologii pomiędzy takimi samymi ale z końcówką E.

Niestety nieopatrznie nabyłem takie i chciałem je mimo wszystko spróbować podłączyć. Zasilanie jest tak samo i sterowanie lusterek wydaje mi się że też, różnice sa w najprawdopodobniej w 20to pinowej wtyczce, ale nie wiem skąd wziaść schemat. Poratujcie prosze. 😁

Poniżej zdjęcie mojego sterownika i tego o którego pytam. Roznice sa najprawdopodobniej w tej zaznaczonej wtyczce - dodam tylko że z pionowymi pinami zasilającymi juz sobie poradziłem wiec sama wtyczka już pasuje 🙂.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team