Emil Cackowski Opublikowano 21 lutego 2021 o 06:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 o 06:41 Dzień dobry wszystkim. Mam mały ale bardzo wkurzający problem w swojej skodzie(rok 2016). Radio amundsen, kiedy połączę się przez android auto i słucham muzyki ze Spotify to tytuły utworów pokazują się tak jak powinny natomiast po połączeniu prze bluetooth bardzo często pokazuje mi na wyświetlaczu radia tytuł piosenki która już leciała. Czasami się uda że pokazuje aktualny utwór który leci w telefonie. Problem ten występuje zarówno na Spotify jak i YouTube. Resetowałem radio, odinstalowywałem Spotify, łączyłem na nowo przez bluetooth i nic nie pomaga. Czy ktoś się spotkał z takim problemem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszA Opublikowano 21 lutego 2021 o 14:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 o 14:02 U mnie było to samo. Nie pochylałem się zbytnio nad tematem, a po wymianie telefonu przeszło i teraz jest już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 25 lutego 2021 o 07:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 o 07:48 Kilka postów niżej opisuje podobne objawy u mnie.....Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi