Kamil Gaj Opublikowano 6 lutego 2022 o 11:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 o 11:53 Dzień dobry, Jestem nowym użytkownikiem i z góry przepraszam jak coś napisałem nie tak. Jestem od niedawna posiadaczem Skody Octavia III 2.0 TDI CRMB Chciałem sprawdzić poziom naładowania akumulatora przez naciśnięcie i przytrzymanie przycisku SET na liczniku. Niestety funkcja ta się nie pokazuje. Chciałem sprawdzić VCDS. Wchodzę w 19 _CAN a opcja bloki pomiarowe jest nieaktywna. Czy mogę poprosić o pomoc. Czy coś robię nie tak? Raz na jakiś czas ciężko odpala. Po zrobienia skanu pokazują się różne błędy z opisem, że możliwe spowodowane niskim napięciem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loka57 Opublikowano 6 lutego 2022 o 21:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 o 21:17 Przytrzymaj lewy róg klawisza set pojawi się ustawienie godziny następnie naładowanie akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiX Opublikowano 7 lutego 2022 o 12:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2022 o 12:14 23 godziny temu, Kamil Gaj napisał: Chciałem sprawdzić VCDS. Wchodzę w 19 _CAN a opcja bloki pomiarowe jest nieaktywna. Dobrze jest, pomiary są w pomiarach, ale czy jest tam poziom naładowania akumulatora to nie wiem. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gaj Opublikowano 8 lutego 2022 o 19:39 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2022 o 19:39 @KamiX Dziękuję. Tam wszystko jest. Pokazuje, że mam 84%. Sprawdzone VCDS'em. Na zegarach tylko jak przytrzymam SET pokazuje kreski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi