Qba. Opublikowano 3 maja 2022 o 17:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 maja 2022 o 17:16 Cześć, gdzie polecacie na Śląsku okolice Katowic, Mysłowic itd. dokonać naprawy blacharsko- lakierniczej? Korzystał ktoś z Was z usług Ganinexu w Katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vickers Opublikowano 10 maja 2022 o 22:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 maja 2022 o 22:11 Witam, W lutym br. korzystałem z usług Ganinexu w Katowicach. Wymieniali mi zderzak tylny+klapę bagażnika (stłuczka, ciężarówka mi najechała na tył- naprawa z OC bezgotówkowo), do tego lusterko prawe i szybę przednią (to akurat nie związane z najechaniem). Na termin naprawy czekałem 2 tyg, samochód nadawał się do jazdy, więc nie zdemontowali zderzaka, tylko w ciemno zamówili samą klapę bagażnika i zderzak tylni. Po oddaniu na serwis i zdjęciu zderzaka okazało się że uszkodzone są jeszcze elementy pod nim (mocowania i pas tylny). Łącznie z powodu w/w napraw oraz czasu oczekiwania na części samochód był u nich miesiąc. Nie mam uwag co do lakierowania, spasowania elementów, szczelin itd. Były małe problemy z zamykaniem bagażnika (odbijał - musiałem nim mocniej uderzyć, żeby się zamknął), ale podjechałem na serwis (termin ustalony w ciągu 2 dni od mojego telefonu) i w ciągu 15 minut przesunęli mocowanie i od tamtej pory już jest ok. Co do szyby - brak uwag. Lusterko niby całe nowe, oryginalne, a mam wrażenie że jego wkład mocniej drga podczas jazdy autostradowej od poprzedniego fabrycznego. Pozdro :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob_best Opublikowano 22 maja 2022 o 14:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 maja 2022 o 14:58 Naprawiałem w L'emir Dąbrowa Górnicza, termin wynikał z oczekiwania na decyzję ubezpieczyciela i oczekiwałem tydzień. Potem naprawa ok. Tygodnia. Wykonanie było zaskoczeniem - dla mnie jest perfect. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi