Buncio67 Opublikowano 14 listopada 2022 o 16:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2022 o 16:55 (edytowane) Witam. Mam pytanie czy Octavia 1, benzyna 101 KM, rocznik 2002, jest przystosowana do instalacji tempomatu. Inaczej mówiąc czy aby zamontować to urządzenie wystarczy manetka i wiązka czy wiąże się to z wymianą np. przepustnicy? Nie wchodzi w grę instalacja jakiejś chińskiej "plomby". Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 17 listopada 2022 o 15:34 przez Buncio67 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górzkowski Opublikowano 31 lipca 2024 o 21:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2024 o 21:33 Chyba każda skoda może mieć dołożony tempomat. Czytałem że nie może być linki gazu ale widziałem ludzi mających tempomat i linkę gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi