Rogoscok Opublikowano 6 marca 2023 o 11:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2023 o 11:13 Cześć Czy ktoś zakładał taki zestaw oświetlenia dywaników do Skody ? 311,03 zł 36%OFF | Wnętrza samochodu wielokolorowe oświetlenie Led światło na nogi wiele kolorów kabel lampy kable w wiązce do VW Passat B8 Golf 7 MK7 7.5 Tiguan MK2https://a.aliexpress.com/_EQ1EDu9 Mam wersje bez oświetlenia ambiente Czy da się to w jakiś sposób zamontować i zakodować, żeby działało z MIB2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 6 marca 2023 o 12:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2023 o 12:09 Mi @rrobert zmienił chyba sterownik komfortu, żebym miał ambienta do zmiany koloru podświetlania tła na MIB 2.5 i VC. Podświetlanie skarpetek mam zwykłe, niekolorowe i nie mam dekorów z ledem. Zmieniam sobie tylko kolor na ekranach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-kg Opublikowano 7 marca 2023 o 08:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2023 o 08:48 A mi @rrobert dokładał Ambient light w boczkach i w przestrzeni nóg. Boczki z Octavii poliftowej, a lampki dołożyliśmy z Audi. Dodatkowo trzeba było wymienić moduł komfortu BCM. Działa perfekcyjnie. Klikasz sobie w menu kolor jaki chcesz i zmienia Ci się kolor podświetlenia (boczki, nogi, radio i VC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulp Opublikowano 8 marca 2023 o 18:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2023 o 18:37 Pytanie tylko jakie konkretnie wielokolorowe lampki w nogach zalozyc? Te od Audi 8W0947415 praktycznie nie wystepuja na znanych portalach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogoscok Opublikowano 8 marca 2023 o 19:17 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2023 o 19:17 Myślę że te z linku, który podałem, będą działać tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-kg Opublikowano 19 kwietnia 2023 o 20:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2023 o 20:43 W dniu 8.03.2023 o 19:37, Pulp napisał(a): Pytanie tylko jakie konkretnie wielokolorowe lampki w nogach zalozyc? Te od Audi 8W0947415 praktycznie nie wystepuja na znanych portalach... Ja kupiłem w aso, chyba 80zl za sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi