1324354 Opublikowano 1 maja 2023 o 19:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 o 19:39 Witam, dziś zgasł mi samochód wyjeżdżając szybko z skrzyżowania każdemu może sie zdażyć ale do rzeczy jak to w starych samochodach szybko zapłon wyłączyć i odpalamy i jedziemy dalej ale co zauważyłem ze tutaj trzeba zatrzymać sie do zera i dopiero odpala samochód nie moze sie toczyć wtedy nie odpalimy ;o spróbowałem później drugi raz zadusiłem i znów jak sie toczył niema szans odpalić trzeba sie zatrzymać czy u was tez tak jest moze coś złe robie ? … Czyli co jak się samochód toczy to się nie da go odpalić czy co ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio Opublikowano 5 maja 2023 o 07:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2023 o 07:21 Nie pamiętam jak z zatrzymywaniem się, ale jak mi jakoś raz zgasł to zanim cokolwiek zdążyłem sam zrobić to sam odpalił (start-stop był wyłączony przyciskiem) 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1324354 Opublikowano 5 maja 2023 o 10:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2023 o 10:04 W sumie dobre pytanie czy miałem start stop wyłączony 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio Opublikowano 5 maja 2023 o 10:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2023 o 10:10 Chociaż zakładam, że przy włączonym powinien zachować się tak samo. Generalnie byłem w lekkim szoku. Zczaiłem że mi zgasł, ręka powędrowała do kluczyka, a tu cyk i już fura chodzi, nie zdążyłem nawet złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1324354 Opublikowano 5 maja 2023 o 12:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2023 o 12:42 Tez raz tak miałem ze odpaliła sama a tera nie wiec nie wiem o co chodzi 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 6 maja 2023 o 06:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 o 06:18 Start stop nie zadziała kiedy auto się toczy i są skręcone koła. Może to ma coś z tym wspólnego?? Ale ja znowu mam start stop wyłączony permanentnie a jak zgaśnie mi auto to też po wciśnięciu sprzęgła odpala sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1324354 Opublikowano 6 maja 2023 o 07:41 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 o 07:41 A miałeś skręcone koła i się toczyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 6 maja 2023 o 10:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2023 o 10:08 W sumie stałem bo nie zdołał ruszyć i miałem zamiar jechać prosto. Ale z ciekawości następnym razem przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi