Skocz do zawartości

Historia edycji

pawewe

pawewe

Witam, podepnę się do wątku z nawigacją. Posiadam Columbusa w mojej Octavii 3 w wersji: MHIG_EU_SK_P1537_1 i korzystam z fabrycznych map sporadycznie, ale na niektóre trasy po Polsce i za granicą pasują mi idealnie. Wyczytałem dzisiaj, że Skoda nie będzie już miała aktualizacji map dla MIB1H.... Zastanawiam się czy jest szansa na wymianę całej jednostki na MIB2? Nie wiem, czy szukać na aukcjach używanych jednostek, czy może ktoś tutaj się tym zajmuje? Może w ASO coś by poradzili? 
Będę wdzięczny za info. 

pawewe

pawewe

Witam, podepnę się do wątku z nawigacją. Posiadam Columbusa w mojej Octavii 3 w wersji: MHIG_EU_SK_P1537_1 i korzystam z fabrycznych map sporadycznie, ale na niektóre trasy po Polsce i za granicą pasują mi idealnie. Wyczytałem dzisiaj, że Skoda nie będzie już miała aktualizacji dla MIB1H.... Zastanawiam się czy jest szansa na wymianę całej jednostki na MIB2? Nie wiem, czy szukać na aukcjach używanych jednostek, czy może ktoś tutaj się tym zajmuje? Może w ASO coś by poradzili? 
Będę wdzięczny za info. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team