Witam, podepnę się do wątku z nawigacją. Posiadam Columbusa w mojej Octavii 3 w wersji: MHIG_EU_SK_P1537_1 i korzystam z fabrycznych map sporadycznie, ale na niektóre trasy po Polsce i za granicą pasują mi idealnie. Wyczytałem dzisiaj, że Skoda nie będzie już miała aktualizacji map dla MIB1H.... Zastanawiam się czy jest szansa na wymianę całej jednostki na MIB2? Nie wiem, czy szukać na aukcjach używanych jednostek, czy może ktoś tutaj się tym zajmuje? Może w ASO coś by poradzili?
Będę wdzięczny za info.
Historia edycji
Witam, podepnę się do wątku z nawigacją. Posiadam Columbusa w mojej Octavii 3 w wersji: MHIG_EU_SK_P1537_1 i korzystam z fabrycznych map sporadycznie, ale na niektóre trasy po Polsce i za granicą pasują mi idealnie. Wyczytałem dzisiaj, że Skoda nie będzie już miała aktualizacji dla MIB1H.... Zastanawiam się czy jest szansa na wymianę całej jednostki na MIB2? Nie wiem, czy szukać na aukcjach używanych jednostek, czy może ktoś tutaj się tym zajmuje? Może w ASO coś by poradzili?
Będę wdzięczny za info.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
octavia 3 Piasek w pasku klinowym
Przez Pawelnowe,
- piasek w pasku klinowym
- pasek klinowy piaskowanie
- (i 1 więcej)
- 1 odpowiedź
- 112 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 93 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 103 wyświetleń
-
sprzedam NIEAKTUALNE Dywaniki welurowe Skoda Octavia III 3 RS oryginalne stan b. dobry + gratis
Przez Tom_asz,
- 0 odpowiedzi
- 1105 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 171 wyświetleń
-