marce Opublikowano 27 sierpnia 2024 o 11:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2024 o 11:11 Na ekranie są 2 pionowe obszary, gdzie jest brak reakcji na dotyk. Wg mnie ekran jest podzielony na 5 pionowych pasów. Nie działają 2 i 5 pas (od lewej), czyli nie mogę wybrać stacji radiowej nr 2 i 5 oraz nie mogę używać klawiszy funkcyjnych w obszarze tych 2 pasów (i np. nie mogę zatwierdzić dopompowania opon ;( Jak rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 27 sierpnia 2024 o 14:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2024 o 14:21 wymiana ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marce Opublikowano 28 sierpnia 2024 o 08:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2024 o 08:02 @rrobert dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi