Scofield Opublikowano 1 września 2024 o 17:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 września 2024 o 17:46 Witam Chciałbym wyciszysz sobie drzwi a przy okazji zrobic z tyłu elektryczne szyby bo mam korby. Strasznie mnie to irytuje bo mam aktywny tempomat, czytanie znakow, asystentow i inne bajery a z tyłu chamskie korby. Co potrzebuje: panel kierowcy nowe boczki z przyciskami od szyb (lewe i prawe) nową wiązkę do tylnich drzwi mechanizm podnoszenia szyb (tam idzie sam silniczek czy caly stelaż?) kodowanie Moje pytanie jest czy to wszystko? Czy wiazka od kierowcy tez musi byc inna? Ktos cos podpowie? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGro Opublikowano 4 września 2024 o 16:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 września 2024 o 16:08 Sterowniki do drzwi żeby silniki chodziły jak by co wszystkie boczki mam z przyciskami i sterowniki do przednich drzwi. Sprawdź czy wiązka pomiędzy kabina a drzwiami ma odpowiednie przewody do elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scofield Opublikowano 11 września 2024 o 11:01 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 września 2024 o 11:01 Czesc. Dzieki za odpowiedz. Nie miałem czasu odpisac. Tez zbytnio nie mam by sprawdzic teraz tą wiązke. Ale mozesz mi pokazać swoje fanty w jakim sa stanie? i jaka cena? Boczki tył sa takie same w kombii co hatchback? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi