Skocz do zawartości

Historia edycji

paulus60

paulus60

Odrzucenie poprzedniej edycji. Sprawa wyjaśniona w sieci. i

Wygląda dokładnie tak samo jak Columbus i Bolero do Škody.  Ja miałem tak samo, czyli fabryczny soft 1803. Działał bezusterkowo. Potem był 1941 i teraz 1985. Masz jakieś problemy z infotainmentem, że chcesz dźwigać soft?  Ja miałem tylko problem  z VC i migającymi wskaźnikami poziomu paliwa i temperatury płynu. Naprawili, ale  przy okazji w ASO dźwignęli mi soft z 1803 na 1941 i zaczęły się problemy z asystentami. Z 1985 mam tę same problemy.

Z "różnicy" zrobiła Ci się "rusznica" 🙂

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

Wygląda dokładnie tak samo jak Columbus i Bolero do Škody.  Ja miałem tak samo, czyli fabryczny soft 1803. Działał bezusterkowo. Potem był 1941 i teraz 1985. Masz jakieś problemy z infotainmentem, że chcesz dźwigać soft?  Ja miałem tylko problem  z VC i migającymi wskaźnikami poziomu paliwa i temperatury płynu. Naprawili, ale  przy okazji w ASO dźwignęli mi soft z 1803 na 1941 i zaczęły się problemy z asystentami. Z 1985 mam tę same problemy.

EDYCJA:  Pytanie do fachowców. Czy ten numer urządzenia 5E3035820E to jest przyporządkowany do konkretnego egzemplarza infotainmentu i jest niepowtarzalny, czy inne urządzenia tego samego typu mogą mieć taki sam numer?

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

Wygląda dokładnie tak samo jak Columbus i Bolero do Škody.  Ja miałem tak samo, czyli fabryczny soft 1803. Działał bezusterkowo. Potem był 1941 i teraz 1985. Masz jakieś problemy z infotainmentem, że chcesz dźwigać soft?  Ja miałem tylko problem  z VC i migającymi wskaźnikami poziomu paliwa i temperatury płynu..  Przy okazji w ASO dźwignęli mi soft z 1803 na 1941 i zaczęły się problemy z asystentami. Z 1985 mam tę same problemy.

paulus60

paulus60

Wygląda dokładnie tak samo jak Columbus i Bolero do Škody.  Ja miałem tak samo, czyli fabryczny soft 1803. Działał bezusterkowo. Potem był 1941 i teraz 1985.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team