Skocz do zawartości

Historia edycji

paulus60

paulus60

Edycja 2

@rrobert

Dziękuję za chęć pomocy. Niestety nie mam czym zeskanować. Jestem kompletnym amatorem. 

Pamiętam tylko, że kiedy spojrzałem w ASO na wynik skanowania na laptopie, to było tylko coś w rodzaju "Brak komunikacji..." ale czego z czym to nie wiem.

EDYCJA: Od czterech dni błąd się nie pojawił. Czyżby wzrost temperatury zewnętrznej miał na to wpływ? 

EDYCJA 2:  Od 12 dni żaden błąd się nie pojawił. W instrukcji znalazłem wpis, że jeśli któryś z asystentów wyświetla komunikat o niedostępności, należy wyłączyć i ponownie uruchomić silnik. Wygląda na to, że producent zamieścił tę uwagę, by zabezpieczyć się z tytułu lagów, z którymi na etapie fabrycznym nie mógł sobie poradzić. 

paulus60

paulus60

@rrobert

Dziękuję za chęć pomocy. Niestety nie mam czym zeskanować. Jestem kompletnym amatorem. 

Pamiętam tylko, że kiedy spojrzałem w ASO na wynik skanowania na laptopie, to było tylko coś w rodzaju "Brak komunikacji..." ale czego z czym to nie wiem.

EDYCJA: Od czterech dni błąd się nie pojawił. Czyżby wzrost temperatury zewnętrznej miał na to wpływ? 

paulus60

paulus60

@rrobert

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team