Skocz do zawartości

Historia edycji

paulus60

paulus60

Uzupełnienie

Ja miałem w infotainmencie Bolero fabryczny soft 1803. Przez prawie 3 lata nie było żadnych błędów. Nagle zaczął sypać przy prawie każdym uruchomieniu błędami asystenta wyjazdu z miejsca parkowania i niedostępnością innych asystentów. W ASO wgrali mi soft 1941. Nic nie pomogło. Przyczyną na pewno nie  był słaby akumulator. Potem w styczniu była aktualizacja OTA do softu 1985 i  przez dwa dni błędy były, ale potem się uspokoiło i do dziś błędów nie ma, od tego czasu jest spokój.  Żadnych błędów.  Nie wiem jaki infotainment będziesz miał w swoim aucie. Te softy dotyczą tylko Bolero i Columbusa. Jeśli będziesz miał Swinga, to już jest inna bajka. Z tego, co słyszałem, to można soft 1985 wgrać na 1803. Na 100% można na softy 1941 i 1969. Jeśli nie  będziesz. miał  błędów w swoim systemie, to na siłę nie aktualizuj do wyższego

paulus60

paulus60

Ja miałem w infotainmencie Bolero fabryczny soft 1803. Przez prawie 3 lata nie było żadnych błędów. Nagle zaczął sypać przy prawie każdym uruchomieniu błędami asystenta wyjazdu z miejsca parkowania i niedostępnością innych asystentów. W ASO wgrali mi soft 1941. Nic nie pomogło. Przyczyną na pewno nie  był słaby akumulator. Potem w styczniu była aktualizacja OTA do softu 1985 i od tego czasu jest spokój.  Żadnych błędów.  Nie wiem jaki infotainment będziesz miał w swoim aucie. Te softy dotyczą tylko Bolero i Columbusa. Jeśli będziesz miał Swinga, to już jest inna bajka. Z tego, co słyszałem, to można soft 1985 wgrać na 1803. Na 100% można na softy 1941 i 1969. Jeśli nie  będziesz. miał  błędów w swoim systemie, to na siłę nie aktualizuj do wyższego

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team