motomat Opublikowano 3 listopada 2024 o 17:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2024 o 17:06 (edytowane) Witam. Zastanawiam się nad dołożeniem podgrzewania foteli do mej O3. Ale rozważam opcję zakupienia zestawu mat grzewczych z Ali lub Alledrogo np. firmy Lago. Robił ktoś taki mod? Czy dużo roboty, czy sprawdza się taka wersja podgrzewania itp? Rozwiązanie z oryginalnym podgrzewaniem nie wchodzi w grę z uwagi na duże koszty + wymianę komponentów. Np. taki zestaw lub coś podobnego z Ali: Edytowane 3 listopada 2024 o 18:00 przez motomat (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 3 listopada 2024 o 17:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2024 o 17:24 pokaż jaki zestaw to może ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1324354 Opublikowano 3 listopada 2024 o 20:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2024 o 20:44 W ASo mozna kupic tylko maty do ori podgrzewanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomat Opublikowano 11 listopada 2024 o 17:05 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2024 o 17:05 (edytowane) @rrobert cały czas myślę nad opcją ten zestaw zamienny co wstawiłem na początku tematu czy jednak na ori komponentach żeby to wygladało profesjonalnie. Posiadasz numery potrzebnych komponentów? VIN mojej O3: TMBAC7NE2J0091315 Mój BCM: 5Q0937084CN (dobra wersja czy podstawowa?) - fotele podgrzewane z O3 (zwykłe + grzanie) - panel klimatyzacji - prawdopodobnie moduł bcm do wymiany bo obstawiam, że mój podstawowy - wiązki kabli do foteli Dużo jest pracy oprócz wymiany foteli? Wiem, że zmiana panelu + przeprowadzenie wiązek od foteli do bcm. Jak zmiana bcm to trzeba wszystko od nowa kodować jak to wygląda? Czy coś jeszcze? Jak posiadam VCDS'a to ogarnę czy dużo modzenia innym oprogramowaniem? Bo nie mam na tyle wiedzy. Chyba, że ktoś z Kolegów by to ogarnął w okolicy Inowrocławia (+/-150km) po skompletowaniu gratów? Niestety do Retrofit Car mam 362 km Edytowane 13 listopada 2024 o 21:09 przez motomat (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomat Opublikowano 15 listopada 2024 o 18:30 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2024 o 18:30 Pomoże ktoś z numerami poszczególnych komponentów do ogrzewanych foteli? Bo chcę przeliczyć ile taka impreza kosztuje szukając części... Fotele już znalazłem. Potrzebuję numery: BCM, panelu klimy, wiązki jakieś gotowce poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi