maroo_s Opublikowano 6 listopada 2024 o 10:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2024 o 10:21 Cześć Przesiadłem się na O4 z mojej wysłużonej O3 (która zresztą zakończyła żywot przy czołowym zderzeniu 😬ale dzięki solidnej konstrukcji 🤛wyszedłem bez szwanku ). Mam pytanie do znających temat: w O3 miałem wpięty szeregowo za jednostką multimedialną wzmacniacz z DSP. Czy ten wzmacniacz jest szansa wykorzystać w O4? Nie mam pojęcia jaka to jest jednostka MIB i nawet nie wiem gdzie się znajduje (czy tak jak w poprzedniej za ekranem czy gdzieś indziej)? Octavia jest z 2024r, w ustawieniach znalazłem takie info: Numer urządzenia: 5E7035869A Sprzęt: 065 Oprogramowanie: 0166 Sprzęt: ABT: H41 Oprogramowanie: ABT: 2108 Będę wdzięczny za info czy tutaj też jest taka opcja, jakie jest złącze (w starej był Quadlock i taką wiązkę mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 6 listopada 2024 o 17:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2024 o 17:02 też jest Quadlock jest za ekranem w tej jednostce. tylko doszły dwie pary przewodów Ethernet i pewnie trzeba je będzie dodać albo poprzekładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo_s Opublikowano 7 listopada 2024 o 06:59 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2024 o 06:59 Dzięki za odpowiedź. W międzyczasie dogrzebałem się do schematów i tylko dopytam dla pewności: to nie jest pod siedzeniem (nr 3 - Digital sound package control unit -J525-)? Tam jakieś złącze widać podłużne... To u mnie jest inna architektura tego systemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek738 Opublikowano 15 stycznia 2025 o 23:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2025 o 23:13 Raczej nie podłączysz. Inny komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koshchei Opublikowano 9 września 2026 o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2026 o 09:37 W dniu 6.11.2024 o 11:21, maroo_s napisał(a): Cześć Przesiadłem się na O4 z mojej wysłużonej O3 (która zresztą zakończyła żywot przy czołowym zderzeniu 😬ale dzięki solidnej konstrukcji 🤛wyszedłem bez szwanku ). Mam pytanie do znających temat: w O3 miałem wpięty szeregowo za jednostką multimedialną wzmacniacz z DSP. Czy ten wzmacniacz jest szansa wykorzystać w O4? Nie mam pojęcia jaka to jest jednostka MIB i nawet nie wiem gdzie się znajduje (czy tak jak w poprzedniej za ekranem czy gdzieś indziej)? Octavia jest z 2024r, w ustawieniach znalazłem takie info: Numer urządzenia: 5E7035869A Sprzęt: 065 Oprogramowanie: 0166 Sprzęt: ABT: H41 Oprogramowanie: ABT: 2108 Będę wdzięczny za info czy tutaj też jest taka opcja, jakie jest złącze (w starej był Quadlock i taką wiązkę mam). i jak tam sobie poradziłeś? Też szukam rozwiązania. Jestem na etapie wygłuszania drzwi. Ogarnięte przednie, za tydzien biore się za tylne i bagaznik. W międzyczasie chce kupic jakis wzmacniacz z dsp i wymienić głośniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi