Adam90 Opublikowano 10 listopada 2024 o 12:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2024 o 12:34 Cześć. Witam całą grupę. Od kilku tygodni jestem posiadaczem Octavi 4 1.5 TSI e-Tec z 2021r. Mam wersję Style z pakietem Selection. Chciałem zmienić fotele na elektryczne z pamięcią. Przerabiał ktoś już temat? Zapewne nie będą działać na zasadzie plug&play. Co tam jeszcze trzeba ogarnąć? Gdzieś czytałem że konieczny będzie demontaż deski rozdzielczej?? Prawda to? Zna ktoś magika który ogarnął by temat bezproblemowo? Najlepiej południowo centralna część kraju bo jestem z pod Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 10 listopada 2024 o 13:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2024 o 13:00 Jak masz fabrycznie podgrzewane to nie trzeba demontować deski. Jak nie a będziesz chciał mieć podgrzewane to tak. sterownik klimatronika jest schowany za deską. Do prawidłowej pracy elektrycznych z pamięcią jest potrzebne zasilanie i can Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi