Trochę sprawdzałem i pomierzyłem i bez większego problemu udało mi się zamontować tylnie boczki z kombi do liftbacka. Tak naprawdę rozchodzi się tylko przycięcie i dopasowanie rogu boczka. Bo to jedyna różnica między tymi wersjami. Drzwi zamykają się bez problemu, nie ma szczelin. Także udany przeszczep. No i tani ambient light jest w moich rękach 🙂
Historia edycji
Trochę sprawdzałem i pomierzyłem i bez większego problemu udało mi się zamontować tylnie boczki z kombi do liftbacka. Tak naprawdę rozchodzi się tylko przycięcie i dopasowanie rogu boczka. Bo to jedyna różnica między tymi wersjami. Drzwi zamykają się bez problemu, nie ma szczelin. Także udany przeszczep. No i tani ambient light jest w moich rękach 🙂
Trochę sprawdzałem i pomierzyłem i bez większego problemu udało mi się zamontować tylnie boczki z kombi do liftbacka. Tak naprawdę rozchodzi się tylko przycięcie i dopasowanie rogu boczka. Bo to jedyna różnica między tymi wersjami. Drzwi zamykają się bez problemu, nie ma szczelin. Także udany przeszczep. No i tani ambient light jest w moich rękach :)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
- 0 odpowiedzi
- 31 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 56 wyświetleń
-