mateo2558 Opublikowano 18 lutego 2025 o 17:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2025 o 17:35 (edytowane) Witam, mam pytanie, kolega zechciał lusterka składane, podpatrzył u mnie. Kupił lusterka niby Europa itp, ale po założeniu nie widzi w prawym lusterku. Dlatego zacząłem się zastanawiać czy może to nie z Anglika ? W sieci piszą że różnica jest w szkle, a w samej konstrukcji ? Może trzeba by przełoży. Jeszcze ramię albo samo mocowanie do karoserii ? Może ktoś miał styczność i porównywał? Dzięki. Edytowane 21 lutego 2025 o 12:43 przez mateo2558 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo2558 Opublikowano 19 lutego 2025 o 16:48 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2025 o 16:48 Już wiem że różnica jest w stelażu. To pytanie jak odkręcić ta śrubę ze sprężyna ? Ta na której łamie się lusterko przy składaniu. Próbowaliśmy dopasować klucz, nic. Siła młotek i pręt w ząbek i też nic, nie chcemy połamać stelażu. Ktoś wie może czy tam jest prawy lewy gwint itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie mateo2558 Opublikowano 20 lutego 2025 o 17:15 Autor Rozwiązanie Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2025 o 17:15 (edytowane) Jak by kogoś kiedyś interesowało, trzeba wcisnąć i wtedy przekręcić. Nie ma tam żadnego gwintu itp. Jak by ktoś kiedyś kupował i nie wiedział czy UK czy nie to UK ma np RLR/RLL eu m LLR2 I LLL2 Wystarczy przełożyc ramię z obudową ramienia 🙂 Edytowane 21 lutego 2025 o 15:08 przez mateo2558 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi