octavian123 Opublikowano 12 marca 2025 o 20:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 marca 2025 o 20:39 (edytowane) Czy ktoś już montował spryskiwacze reflektorów do Octavii III FL? Wiem, że konieczna jest wymiana całego zderzaka, ale nie znalazłem na forum informacji jak taką modyfikacje wykonać. Dzięki 🙂 Edytowane 12 marca 2025 o 20:42 przez octavian123 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo2558 Opublikowano 18 marca 2025 o 17:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 marca 2025 o 17:14 Powiem jedynie że w o3 przed fl w zderzaku są już mocowania na spryskiwacze i od wewnątrz wybity ślad gdzie wyciąć otwór na zaślepkę. Parę dni temu zdejmowałem w celu wymiany chłodnicy i to zauważyłem. Nie wiem jak po fl ale warto pooglądać np jakieś zdjęcia na google bo może też wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi