motomat Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 16:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 16:53 Witam. Po wymianie tylnej kanapy w O3 mam problem z "pikaniem" pasów z prawej strony z tyłu. Myślałem, że odłączenie wtyczek przy zapięciu pod kanapą coś da ale nie dało nic. Czy jest możliwość wyłączenia tego alarmu z pozycji VCDS? Z przodu się udało wyłączyć, a jak z tyłem? Co może być przyczyną? Dodam, że czy wtyczki są wpięte czy rozpięte oraz czy pas jest zapięty czy nie to po wjechaniu w nierówności pika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 17:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 17:28 czujnik zajętości kanapy do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomat Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 20:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2025 o 20:32 (edytowane) rrobert, a w którym jest miejscu w kanapie? Bo pod przednimi fotelami to wiem ale z tyłu? Tam idzie kostka koło zapinki pasa i tylko tyle widziałem. Chyba, że o czymś nie wiem. Ja tą kostkę rozłączyłem i nie ma w ogóle różnicy. To jakiś oddzielny układ? Edytowane 24 kwietnia 2025 o 20:33 przez motomat (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi