Octavia_Paweł Opublikowano 21 maja 2025 o 12:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 maja 2025 o 12:11 Hej, Mam służbową Skodę Octavie 2,0 TDI 150 KM i taką sama prywatną. Obie są z 2022 r. Jednakże służbowa ma pomiędzy obrotomierzem i prędkościomierzem możliwość ustawienia ekranu: albo prędkości, albo średniego spalania, średniej prędkości przejechanego dystansu i czasu, albo mapy. Ekran jest przerzucany BEZ wciskania, jedynie przekręcany prawym wałkiem na kierownicy. W prywatnej mam jedynie aktualną prędkość. Mogę zmieniać prędkościomierz i obrotomierz na różne inne dane, ale środek zawsze jest niezmienny (zmiana następuje najpierw przez wciśnięcie "wałka" a potem jego rolowanie). Mapę mogę mieć Skodową ale jedynie na ekranie z klimatyzacją. Czy jest jakieś oprogramowanie, które można w moim modelu wgrać by to "uzupełnić" Czy mój model tak już ma i nie zmienię tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 21 maja 2025 o 19:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 maja 2025 o 19:18 jedna ma zapewne licznik z literką C a druga z A lub B. to ze są z tego samego roku to nic nie znaczy. może być inny rok modelowy. daj VIN to sprawdzimy C dopiero ma możliwość wyświetlania map na podstawowym ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Octavia_Paweł Opublikowano 22 maja 2025 o 06:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 maja 2025 o 06:53 TMBAJ7NX7NY117809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Octavia_Paweł Opublikowano 22 maja 2025 o 07:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 maja 2025 o 07:10 Z niebieskim tłem "lepszy" system z zielonym mój bez danych pośrodku prędkościomierza i obrotomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 22 maja 2025 o 16:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 maja 2025 o 16:00 ale w zegarach a nie w multimediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Octavia_Paweł Opublikowano 22 maja 2025 o 19:18 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 maja 2025 o 19:18 rany nie wiem jak w zegarach zobaczyć wersję... myślałem, że tu (na tym ekranie)wszystko pokazuje. napiszesz mi proszę jak sprawdzić? P.S. VIN Podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi