Przyczyną wyżej opisanej awarii był czujnik ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.
!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!
Historia edycji
Przyczyną wyżej opisanej awarii był czujnik regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.
!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!
Przyczyną wyżej opisanej awarii był zawór regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.
!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!
Przyczyną wyżej opisanej awarii był zawór regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników online
-
Podobna zawartość
-
- 0 odpowiedzi
- 78 wyświetleń
-
octavia 3 Błąd B2000 41 po zmianie na chiński VC
Przez seba81,
- chinski virtual cocpit