Skocz do zawartości

Historia edycji

Voltin

Voltin

Przyczyną wyżej opisanej awarii był czujnik ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.

!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!

Voltin

Voltin

Przyczyną wyżej opisanej awarii był czujnik regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.

!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!

Voltin

Voltin

Przyczyną wyżej opisanej awarii był zawór regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.

!!!JEDNAK NIE POMOGŁO!!!

Voltin

Voltin

Przyczyną wyżej opisanej awarii był zawór regulacji ciśnienia paliwa. Uszkodzony, przypuszczalnie po przez zwyczajne wyeksploatowanie części, ponieważ nie było widać żadnej przyczyny mechanicznej. Reszta błędów była wywołana przez coś w rodzaju "stanu awaryjnego", a przynajmniej tak mi to wytłumaczono oraz po samej wymianie zaworu nie pojawiają się one, co może świadczyć o prawdziwości tej tezy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników online
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team