it.just.me Opublikowano 8 lipca 2025 o 17:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2025 o 17:35 Cześć jestem posiadaczem silnika CUNA, czy ktoś z was mierzył może dokładną ilość ml oleju na bagnecie? Chciałem wiedzieć ile ml dzieli np min od połowy albo połowę od maxa 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekzak16 Opublikowano 8 lipca 2025 o 20:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2025 o 20:02 Cześć Nie jestem pewny, ale z tego co kojarzę cały bagnet od minimum do max to około 0.9l. Tak kojarzę po moich dolewkach, ale nie jest to dokładna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it.just.me Opublikowano 10 lipca 2025 o 23:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2025 o 23:32 W dniu 8.07.2025 o 22:02, wojtekzak16 napisał(a): Cześć Nie jestem pewny, ale z tego co kojarzę cały bagnet od minimum do max to około 0.9l. Tak kojarzę po moich dolewkach, ale nie jest to dokładna informacja. Dzięki za odpowiedź, właśnie coś tak mi się wydawało że 1/4 bagnetu to mniej więcej takie 200ml, więc wstępnie sobie to potwierdziliśmy. Jak będę miał pomiary ważąc olej to doprecyzuję już bardziej dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi