Maliniak Opublikowano 14 listopada 2016 o 23:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 o 23:06 Tylko ten Comsport i Comsport ? Jest ktos kto robil box/chip w Wawie? @anomal wymienial R-Performance. Jest jeszcze Ecu-Performance, VTG, Sportmile... Wszystko niby sprawdzone, bo robia na codzien GTRy i inne tego typu fury. Mozna podjechac do Comsportu do Łodzi, bo do Bielska dla mnie za daleko, ale jednak upierałbym się przy czymś na miejscu. RSke pewnie w grudniu odbiorę to na początek zarzucę boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 15 listopada 2016 o 00:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 00:13 Ja będę robił w Warszawie u Witka w R-Performance stage 3, ale czekam jeszcze na zrobienie wydechu - umówiony jestem na początek grudnia. Jak w CS to najlepiej do Bielska jechać :). Ja na Twoim miejscu jechałbym do R-Performance, tylko nie wiem czy Witek bawi się w box-y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 15 listopada 2016 o 08:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 08:30 8 godzin temu, ucho235 napisał: Ja będę robił w Warszawie u Witka w R-Performance stage 3, ale czekam jeszcze na zrobienie wydechu - umówiony jestem na początek grudnia. Jak w CS to najlepiej do Bielska jechać :). Ja na Twoim miejscu jechałbym do R-Performance, tylko nie wiem czy Witek bawi się w box-y... Z tego co wiem to nie robi. Ja u niego Stage 1 zrobię za jakiś czas. Bo mi mocy brak!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukii Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:35 (edytowane) Masz jeszcze Unitronic - Andrzej z Łukaszem też dobrze ogarniają temat... Edytowane 15 listopada 2016 o 09:35 przez Lukii (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:37 @Lukii a wiesz czy zajmują się też skrzyniami DSG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukii Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 o 09:46 Tak DSG też się zajmują. Robiłem u nich swoje poprzednie auto tak samo jak i paru moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekluk Opublikowano 9 marca 2017 o 11:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 o 11:10 Cześć, Jak zamontować uzywany compsportowy box? Jakieś instrukcje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daab Opublikowano 9 marca 2017 o 11:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 o 11:41 Cześć, Jak zamontować uzywany compsportowy box? Jakieś instrukcje zdjęcia?Montaż to jedno, ale jeśli dobrze pamiętam to czeka Ciebie jeszcze korekta programu pod Twój samochód. Ale sprawdź na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek106 Opublikowano 9 marca 2017 o 12:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 o 12:02 52 minuty temu, arekluk napisał: Cześć, Jak zamontować uzywany compsportowy box? Jakieś instrukcje zdjęcia? jedz do Comsportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekluk Opublikowano 9 marca 2017 o 16:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 o 16:28 (edytowane) Tak, wiem że muszę podjechać na "strojenie". Ale na kompoty trochę się czka a ja się doczekać nie mogę. :) Edytowane 9 marca 2017 o 17:19 przez arekluk (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 9 marca 2017 o 20:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 o 20:03 To jedź do oddziału w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi