Marek89 Opublikowano 16 września 2025 o 18:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 września 2025 o 18:54 Hej, mierze się z problemem w mojej skodzie o3 z 2020 roku, gdzie przy bardzo wolnej jeździe - najczęściej manewry na parkingu, mam stukanie przy skręcaniu w prawo i w lewo i dźwięk dochodzi z przedniej części zawieszenia. Ktoś mi podpowiadał że to może być wina poduszki skrzyni biegów, ale z biegami i wszystkim z tym związanym nie dostrzegam problemu. Co według Was mógłbym jeszcze sprawdzić? wymieniłem już łączniki stabilizatorów bo też już były zmęczone życiem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS Opublikowano 22 września 2025 o 10:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 września 2025 o 10:19 Czy to stuknięcie jest wyczuwalne na kierownicy? Miałem tak, to wspomaganie. Regeneracja i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi