bulbacz Opublikowano 20 grudnia 2025 o 21:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2025 o 21:55 (edytowane) Cześć. Planuje zakup samochodu przedliftowej Skody Octavii 3 w kombi. Budżet do 40000pln. Pierwotnie dość długo myślałem nad wyborem wersji 1.8tsi 4x4 z DSG. Ale po bardzo długich przemyśleniach z tego wyboru zrezygnowałem. Mając obawy przed remontem tego silnika, skrzyni, i ogólnych zwiększonych kosztów eksploatacji i serwisu. Jako, że ta Skoda najbardziej mi się podoba stwierdziłem, że w takim razie zmienię wymagania. I wybór padł na 1.4TSI 150KM w manualu. Poszukiwania trwają 🙂 Kierując się rozsądkiem .... Chce by ten samochód więcej mnie woził jak stał u mechanika. 😉 A obecnie 8 lat jeżdżę Passatem B5FL 1.8T i pora go zmienić na coś nowszego. Jeśli możecie podzielcie się opiniami na jej temat. Edytowane 20 grudnia 2025 o 21:58 przez bulbacz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi