radkoz Posted December 28, 2025 at 09:47 PM Report Share Posted December 28, 2025 at 09:47 PM Witam, mam nadzieję, że post przejdzie, bo chodzi o superb 3, a nie Octavię. Mianowicie, próbowałem wgrać oficjalną paczkę update z karty sd do MIB2 High Columbus. Podczas instalacji pokazał się komunikat z 2 zdjęcia, więc anulowałem proces. Radio się zrestartowało i na tym koniec. Instalacja była dokonywana z wersji MHI2_ER_SKG11_P3325 MU0942, a wg strony mib-helper.com najnowsza kompatybilna wersja softu to MHI2_ER_SKG11_K3343 MU1433. Aktualnie radio odpala do niebieskiego ekranu, następnie restartuje się co minutę i sypie błędami ( zdj. 3 i 4), ale tylko przy włożonej karcie SD z plikami aktualizacji. Próbowałem z pendrive, ale bez efektu. Jakieś szanse na uruchomienie? Nie mogę pobrać pierwotnej paczki z systemem, bo nie ma jej w zasobach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts