torzech Opublikowano 6 maja 2017 o 07:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 07:59 Panowie. Mam duży problem. Uszkodził mi się wiatrak na chłodnicy (plastik odpadł od silniczka). Czy znacie jakiegoś magika, który mógłby mi to ogarnąć jeszcze w ten weekend w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 6 maja 2017 o 18:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 18:53 Jak masz gwarancje to chyba ASO ? Ale dziwnie jakoś, jak by czymś zatrzymany mechanicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 6 maja 2017 o 18:54 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 18:54 Przed chwilą, majkel123 napisał: Jak masz gwarancje to chyba ASO ? Ale dziwnie jakoś, jak by czymś zatrzymany mechanicznie ? Uszkodzenie mechaniczne. Głaz na drodze. Auto nie jest na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 6 maja 2017 o 18:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 18:57 Ale to śmigło spadło, ciężko to wywnioskować ze zdjęcia,gdzie chcesz naprawiać w ASO czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 6 maja 2017 o 18:58 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 18:58 Przed chwilą, majkel123 napisał: Ale to śmigło spadło, ciężko to wywnioskować ze zdjęcia,gdzie chcesz naprawiać w ASO czy nie ? Raczej poza ASO. Zależy mi na czasie. Mój mechanik niestety dopiero w poniedziałek będzie mógł się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi