Skocz do zawartości

Reklamy dla niezalogowanych

Jezykowaty

Użytkownik
  • Zawartość

    121
  • Dołączył

  • Ostatnio

  • Najlepszy przez

    1

Jezykowaty miał najwięcej polubień 9 kwietnia

Dziękujemy za pomoc w tworzeniu społeczności.

Reputacja

2 Neutralna

O Jezykowaty

  • Urodziny 07.08.1996

Octavia

Informacje

  • Lokalizacja
    Siedlce

Ostatnio na profilu byli

4116 wyświetleń profilu
  1. Sprzedam zestaw: Zaciski + jarzma przód i tył (przód 288mm, tył 256mm). Sprawne, po prostu zmieniłem na większe. Cena 200zł za wszystko plus przesyłka lub odbiór osobisty w Siedlcach (ewentualnie mogę gdzieś dojechać - żaden problem).
  2. Ekran sam w sobie nie ma ochrony komponentu. Jak chcesz mam amundsena. Mozesz zobaczyc czy bedzie dzialal i najwyzej mi odeslesz 🙂 Nie zauważyłem, że masz nowy ekran drugi. Możesz go śmiało podłączyć i sprawdzić. Jeśli będzie taki sam bez problemu zadziała i nic sie nie wykrzaczy 🙂
  3. Również dziękuje, nawet już pomalowane 😉 do zobaczenia!
  4. Tak zrobię. Tylko może głupie pytanie ale jak go wymienić i w którym miejscu on jest?
  5. Da sie to ogarnąć zdalnie? Byłbyś w stanie? Jak nie to gdzie można kupić gateway legalnie?
  6. W załączniku autoscan. Jednostka jest z polifta więc błąd od cp będzie. autoscan 15.11.pdf
  7. Tylko że to działało do momentu aż pierwszy raz się nie wyłączyła kamera, podpialem lapka, usunałem błędy i zaczęło znowu działać z tym że już bez tego. Scana zaraz zrobię i podeślę. Plus jest wzięty zza jednostki do czerwono-czarnego kabla z napięciem 12V. Masa jest wzięta z brązowego obok
  8. Panowie. Ręce mi opadają. Wczoraj zamontowałem kamere nową oem high do O3. @rrobert mi pomógł telefonicznie w podłączeniu za jednostką za co ogromnie dziękuje 😊 Jednak na wstępie - w 19 kanale zainstalowane 6C. Kodowanie 0484020102002017000040 (manual 6b) W 5F również oba VPS ogarnięte, jeden "activated" drugi "databus infotainment". W 10 kanale zaznaczona kamera rvc. I w czym jest problem? Po pierwsze podczas podjeżdżania gdziekolwiek bliżej przestało mi sie pokazywać cokolwiek na ekranie, nie pika nic również. Po wciśnięciu przycisku od parkowania słychać tylko dźwięk - 0 obrazu, ani wizualizacji ani kamery (a wizualizacja chyba powinna po przycisku być?) Po wpięciu wstecznego kamera sie uruchomi pod warunkiem, że nie był wcześniej wciśnięty przycisk parkowania. No i jeszcze - czasami kamera nie działa i jest tylko obraz wizualizacji parkowania - nie da się przełączyć na kamere. Dodatkowo mam szumy na obrazie z kamery co przedstawiam w załączonym zdjęciu mimo że ledwo widać to jest efekt jakby paski chodziły po ekranie od góry do dołu... Brakuje mi sił, pomóżta 🍻
  9. Czy jest jakaś różnica między dedykowanymi do VW a do Porsche? Numery niby takie same a różne ceny. Jak to zakodować? Podpowiesz?
  10. Kupię zestaw hamulców do O3 RS (może być i 272mm). Potrzebuję po prostu do swapa z 256, bo moje wymagają całe regeneracji, więc się średnio opłaca.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważna informacja

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team