Kubus Opublikowano 6 października 2017 o 00:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 o 00:03 Ostatnio irytuje mnie dźwięk podczas obrotu kierownicą i włączonym kiererunkowskazie. Słychać owo cyknięcie na które wcześniej nie zwróciłem uwagi albo go nie było. Spotkał się ktoś z takim czymś? Nie wiem czy to reklamować . VID_20171004_065902.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 6 października 2017 o 10:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 o 10:57 10 godzin temu, kubuskikers2 napisał: albo go nie było Był, od lat 60-tych jest to znany mechanizm odbijania manetki kierunkowskazu po zakończonym manewrze skrętu z użyciem ... migacza 10 godzin temu, kubuskikers2 napisał: Spotkał się ktoś z takim czymś? Tak, występuje to w każdym samochodzie, nawet w Bentley'u kolegi za prawie milion złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 6 października 2017 o 14:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 o 14:35 @Namo tylko że ten dźwięk nie występuje przy odbijaniu manetki tylko przy ruchu kierownica większym niż cwierć obrotu i włączonym kierunku. Dlatego pytam bo to że przy odbijaniu występuje to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 6 października 2017 o 15:00 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 o 15:00 W sumie teraz się tak temu przyjrzałem i to musi się jakoś zablokować więc spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenorb Opublikowano 10 października 2017 o 19:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 o 19:38 ja tak strzelam jak mi manewr nie wyjdzie.. a tak na serio to w każdym VAG'u które miałem tak było .. inna sprawa że w jednym ciszej w innym głośniej... czasem słabe kliknięcie a innym razem jakby się jakiś plastik łamał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi