Pulp Opublikowano 16 listopada 2022 o 19:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2022 o 19:16 Od zadnego innego auta nie pasuje vc. O jakiej ramce mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gostek93 Opublikowano 16 lipca 2024 o 08:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2024 o 08:28 Witam. Wracając do tematu, posiada ktoś na sprzedaż VC, posiadam O3 z 2018, a radio mam przyciski dotykowe z 2 pokrętłami. Da się z tym coś zrobić czy trzeba wymienić wszystko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodido Opublikowano 15 września 2025 o 04:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 września 2025 o 04:30 (edytowane) Cześć. czy jest inny sposób na zwiekszenie przebiegu w VC? Kupiłem używany VC ale trochę brakuje na nim do mojego rzeczywistego przebiegu na stole zajmie mi to z 2 tyg. Znacie może kogoś kto może takie rzeczy zrobić? to dajcie namiar. Ogarnięte Edytowane 26 października 2025 o 20:09 przez skodido (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi