Adrian Opublikowano 25 września 2018 o 10:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 o 10:19 Mam pytanie odnośnie dołożenia siatki w combi oddzielającej bagażnik. Było by wszystko fajnie bo można kupić i włożyć w przewidziane do tego miejsce ale problem tylko jest taki że w suficie nie mam specjalnych uchwytów na tą siatkę. Czy wie ktoś może czy się da zainstalować te uchwyty?? Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audik Opublikowano 20 grudnia 2018 o 11:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 o 11:58 Coś wykombinowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 20 grudnia 2018 o 22:02 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 o 22:02 Nie, dałem sobie spokój. W suficie muszą być uchwyty. Trzeba było by wymieniać podsufitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alocet Opublikowano 21 grudnia 2018 o 06:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 o 06:48 Siatke i uchwyty idzie kupic na allegro. Uchwyt musisz dolozyc jesli ich nie pisiadasz sądzę ze da sie zamocowac jak w ori beda pod podsufitka otwory na śruby tylko w podsufitce masz nie wyciete jak co. Zapytac kogos kto ma ori zalizone niech podesle zdjecie jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 1 stycznia 2019 o 22:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 o 22:19 Nie trzeba wymieniać podsufitki tylko zrobić otwory na mocowania siatki. Wysłane z mojego CMR-AL09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi