Jump to content

rrobert

Recommended Posts

Wiązka ta sama...ja miałem tylko podgrzewane i ustawiane elektrycznie.Wymiana wyłącznika,lusterek...no i mozna się cieszyć fotochromami...i zamykaniem.Działa też rozkładanie  po zapłonie(software 0032) ,ale tylko jak się otwiera auto na raz z kluczyka.

Witam. Mam problem z rozkładaniem i składaniem luster. Z pilota rozkładają się i za chwilę składają i zostają w pozycji złożonej. Po przekręceniu stacyjki rozkładają się i zostają rozłożone. 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Witam. Powoli zaczynam kompleksować wszystkie graty potrzebne do montażu lusterek 9 pin. Mam już moduł 5Q4959592E i jadą do mnie lusterka 9pin o symbolach 5E1857407BM i 5E1857408BM.  Szukam jeszcze modułu 5Q4959593E i przełącznika lusterek z funkcją składania. W związku z tym miałbym prośbę czy jest ktoś kto mógłby mi podać kodowanie w VCDS żeby zakodować te składane i podświetlane lusterka? Byłbym ogromnie wdzięczny za pomoc.

Edited by IntruderD1
Edycja żeby nie tworzyć postu pod postem (see edit history)

• 4 months later...
Dnia 7.11.2019 at 15:39, Andrzej Zembrowski napisał:

Witam. Mam problem z rozkładaniem i składaniem luster. Z pilota rozkładają się i za chwilę składają i zostają w pozycji złożonej. Po przekręceniu stacyjki rozkładają się i zostają rozłożone. 

rozwiązałeś problem?

• 6 months later...

Mam do kupienia lusterka 11 pinowe w dobrej cenie i super stanie. Ale nie zależy mi na ściemnianiu tylko na elektrycznym składaniu.

Czy jeżeli je zamontuję + sterowniki w wersji HIGH to składanie lusterek będzie działać jeśli nie mam lusterka w środku ściemnianego i nie dołożę żadnego kabelka?

Teraz mam tylko podgrzewane 6 pinowe.

1 godzinę temu, mcq napisał:

O a ja mam składane a zależy mi na sciemnianych 😉

Odpowiadając na Twoje pytanie, moim zdaniem jak czegoś nie podlaczysz i nie zakodujesz to właśnie to nie bedzie działać i tyle.

Dziękuje za info.

A jeszcze sprawa sterowników. Muszą być od Octavii żeby wszystko śmigało P&P bez zmiany w sterowniku oprogramowania? Jak tak szperam to ciężko dostać taki który na 100% był demontowany z OIII

@rrobert Numery sterowników 5Q4959593 E lub B oraz 5Q4959592 E lub B. Te numery są na 100% prawidłowe rozumiem.

Edited by wawu1991 (see edit history)