Daniel Kaczmarski Opublikowano 10 lutego 2019 o 13:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 o 13:53 Witam Panowie, mam w mojej skodzie oryginalne wejście aux w podłokietniku. Niestety w ustawieniach radia jest brak wyboru tej opcji. Sprawdziłem połączenie między gniazdem A radiem i wszystko jest podpięte. Próbowałem uruchomić ta opcję za pomocą komputera ale niestety jest brak połączenia i radiem tzn. tylko błędy trzy pokazało:błąd anteny, brak kodowania i brak ładowania radia. Radio oryginalne swing wszystko działa tzn. radio i płyty cd. Jaka może być przyczyna czegoś takiego ? Od razu zaznaczę że nie mam kodu do radia. Może mi ktoś Jeszce powiedzieć który kabel jest od czego bo jak widać w kostce przy wejściu aux są cztery kable w kostce do radia są trzy wpiete A dwa są zawinięte (czarny i brązowy) skąd się wzięły dwa brązowe też nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi