100ciastek Opublikowano 26 stycznia 2016 o 19:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 o 19:56 Spotkaliście się z czymś takim ? Po prostu zgasł. Czarny ekran i brak reakcji i dźwięku. Wyłączenie i włączenie samochodu nic nie daje. Reset w serwisie i odpalił. Po 30 sek. wetknąłem kabel do wejścia usb i znów zgasł. Wyciągam kabel i odpala po minucie. I tak w kółko. Po kilku godzinach działa normalnie. Serwis twierdzi że to przez pogodę... że mgła... że temperatury ... że wilgoć ...itd. Znaczy lanie wody. Umówiłem się na czwartek na dokładniejsze badanie. Moze ktoś już coś takiego miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:00 3 minuty temu, 100ciastek napisał: że mgła... że temperatury ... że wilgoć Może być. Auto garażowane? Wrzuć na tył coś takiego i obserwuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100ciastek Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:20 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:20 Garażowane ale ostatnio 3kkm po Niemczech bez garażu. A pogoda jaka była lepiej nie wspominać. Mgła i deszcz non stop. Myślisz że to od wilgoci w kabinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 o 20:33 A bo ty masz trójkę? Do ASO na wymianę wal tak jak koledzy. U ciebie widać dodatkowe atrakcje w postaci wyłączania się. Sprawdź też z pochłaniaczem wilgoci bo wiesz, materiałowe dywaniki bardzo dużo jej produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 27 stycznia 2016 o 09:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 o 09:16 Tak jak na Facebooku pisałem u mnie panel dotykowy nie działa i dopiero jak się auto nagrzeje to zaczyna działać. Nie robi się to za każdym razem, ale czasami się zdarza. Dobrze, że akurat wczoraj panel nie działał i udało się podjechać do ASO i przy panu serwisancie nie działało. W poniedziałek odstawiam do ASO i będą robić....zobaczymy z jakim efektem. Jak się będzie powtarzało to będę "ich" męczył, bo trochę to irytując, a po drugie nie było to tanie... Na zimę akurat mam gumowe dywaniki, więc na pewno to nie to. Jedynie co to garaż jest nieogrzewany i jest tam wilgotno, ale moim zdaniem to i tak powinno to działać....Przy zakupie mogli powiedzieć, że jak będzie mgła, wilgoć i będzie zimno to może to nie działać, tak to bym tego nie dobierał do wyposażenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 27 stycznia 2016 o 09:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 o 09:20 2 minuty temu, ucho235 napisał: przy panu serwisancie nie działało Niezły fart, zazwyczaj pod ASO wszystko działa W sumie racja, bo auta nie trzyma się w salonie koło kominka. Ciśnij ich o wymianę panelu na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi