Jaroo Opublikowano 25 kwietnia 2019 o 09:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 o 09:51 Zamienię felgi 18 cali na 17. Używane 3 lata. Stan jak na zdjęciach. Nie mają wyczuwalnych żadnych wibracji przy jeździe. Na wyważarce nie wiem, bo są na samochodzie który kupiłem. Chcę zamienić, bo dla mnie gumy 18' mimo że wyglądają super, to są za twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 25 kwietnia 2019 o 20:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 o 20:15 One takie pozdzierane na rantach czy brudne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroo Opublikowano 26 kwietnia 2019 o 07:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 o 07:34 W większości to stary smar po zakładaniu opon u wulkanizatora. Ale i obdarcia się tam gdzieniegdzie zdarzają. Przez weekend umyję je dokładnie i porobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroo Opublikowano 27 kwietnia 2019 o 09:43 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2019 o 09:43 prawy przód prawy tyl lewy przod lewy tyl Takie są, nie poprawiane, nie malowane, w czasie jazdy bez bicia i drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi