Adam Kozłowski Opublikowano 26 kwietnia 2019 o 21:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 o 21:26 Cześć, od kilku dni zaczynam przygodę z O3 RS CUPA i mam odrazu kilka pytań / problemów: 1. Czasami podczas puszczania utworów przez BT - wycisza mi połączenie, radio FM jest OK, bluetooth samo wycisza co 3-5sekund. Mam już najnowszy firmware radia i BT. 2. Kilka razy pojawił się komunikat USTERKA - POZYCJA SKRZYNI......... 3. Zakodowałem kilka rzeczy w VCDS i odrazu problemy: - składanie lusterka przy wstecznym, składa tylko trochę i po wrzuceniu na D lusterko juz sie nie podnosi. - mam skrętne xenony ale nie widzę, żeby skręcały nawet powyżej 40km/h, można to jakos zakodować? - test zegarów nie robi się za każdym razem - od czego to jest zależne? - rozpoznawanie znaków, zakodowałem wszystko poza opcji w bloku A5 - bo nie posiadam takiego czegoś mimo , że za lusterkiem jest jakieś "oko" - rozgryzl już ktoś APPLE CAR LINK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrku Opublikowano 28 kwietnia 2019 o 21:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 o 21:41 1. Mam trochę inny problem z Amundsenem, opisany w innym wątku. Tego nie doświadczyłem. 2. W mojej O3 był taki problem. Dowiedziałem się tego od poprzedniego właściciela w momencie zakupu. Problem dotyczył obudowy DSG. Wymienili na gwarancji w ASO. 3. Jestem przed kodowaniem. Kojarzę, że to lusterko faktycznie nie złoży się tak nisko, jak w aucie które ten system ma fabrycznie, ALE powinno wrócić do swojej pozycji. Też mam skrętne xenony, ale widzę, że skręcają jak np. podjeżdzam komuś na zderzak w korku - wtedy widzę, że się regulują. Podczas jazdy mam wrażenie, że działa tylko doświetlanie zakrętów. Ten test zegarów masz taki z podświetleniem, czy wskazówki startują bez podświetlenia, a po teście się podświetlają? (Trochę zawile to opisałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi