magi2 Opublikowano 3 czerwca 2019 o 13:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2019 o 13:24 (edytowane) Witam Zobaczyłem ostatnio , przy pomocy ODbeleven ,że pozycja temperatury w układzie chlodzenia wskazuje -273 błędu brak Czy ktoś może sprawdzić przy okazji czy ma podobnie czy uszkodzony został czynnik ( silink CkFC 2.0 ) Edytowane 3 czerwca 2019 o 18:29 przez magi2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertf29 Opublikowano 4 czerwca 2019 o 08:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2019 o 08:11 Jakieś problemy czy tylko wyświetlanie takiej temp ? radził bym sprawdzić innym kompem tzn VCDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magi2 Opublikowano 4 czerwca 2019 o 19:38 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2019 o 19:38 (edytowane) Vcds też sprawdziłem i wskazania te same.Chcialem aby ktoś w wolnej chwili to sprawdził.Auto ma trochę wyższe obroty które wzrastają po odpaleniu.Błedu brak a takie wskazania mnie zainteresowało. Udało mi się sprawdzić wskazanie tego czujnik w innym aucie Jest tak samo Edytowane 5 czerwca 2019 o 12:29 przez magi2 Nowa infromacja (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertf29 Opublikowano 6 czerwca 2019 o 08:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2019 o 08:43 Ja mam wszystkie temp w normie żadnych takich odstępstw ale może ten typ tak ma, możesz jeszcze zlokalizować ten czujnik i odpiąć go i zobaczyć jaka jest wartość, ECU powinien przyjąć wartość domyślną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi