matys Opublikowano 28 listopada 2016 o 13:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 13:30 7 godzin temu, FakeRS napisał: Forum już działa!! z tym działa to bez szaleństw, w showroomie niezly pierdelnik, pierwszy post w każdym temacie napisy przez kogoś innego a nie przez założyciela a na dodatek nie da się przejść na kolejny strony tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRS Opublikowano 28 listopada 2016 o 13:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 13:48 "działa" bo działa a nie dobrze działa Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 28 listopada 2016 o 16:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 16:37 Może mi ktoś powiedzieć gdzie tam jest "pokaż nieprzeczytane"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 16:50 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 16:50 7 minut temu, Shaarky napisał: pokaż nieprzeczytane To jest przestarzała funkcja. Na nowoczesnych skryptach już się ich nie używa A tak serio, musieliby zainstalować takiego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 28 listopada 2016 o 17:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 17:31 40 minut temu, Namo napisał: To jest przestarzała funkcja. Na nowoczesnych skryptach już się ich nie używa A tak serio, musieliby zainstalować takiego moda. Hahaha, nie dość, że chodzi to jakby po GPRS to jeszcze tak ważnej rzeczy nie ma... Z drugie strony to dobrze, bo rozwinie się mocno Octavia Team!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 17:35 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 17:35 To nie wpłynie na rozwój Octavia.team Wszak jest fajną alternatywą jeżeli ktoś chce popisać o samochodach a nie co jadł na obiad lub czy jest po porannej kawusi. Nie ma co konkurować z kilkunastoletnim brandem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:03 Octavia.Team wydaje mi się o wiele bardziej zgrana.nie ma tu żadnych niepotrzebnych banow. OCP to jednak ogromną skarbnica wiedzy na temat Octavii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:07 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:07 4 minuty temu, Kamil RS230 napisał: OCP to jednak ogromną skarbnica wiedzy Ctrl + C i Ctrl + V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:08 No tak tak to akurat wiem:) ale jak nie działało nie było z czego brać teraz już można :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:10 Mamy w planach odpalić dział z tutorialami na podstawie tego co piszą ludzie. Po nowym roku dużo mi się zmieni w życiu więc może uda się to ogarnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 18:48 @Namo ja ci już kilka razy, że w razie czego pomogę od strony technicznej. poza tym @Shaarky z całą sympatią, ale o to jak co tam zrobić powinieneś tam szukać odpowiedzi tu nie tutorial jak używać VB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:07 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:07 18 minut temu, LEMUR napisał: powinieneś tam szukać odpowiedzi ale zanim mu się tam wczyta to prędzej do kiosku zajdzie po fachową prasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:08 ja pamiętam czasy GPRS-a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 o 19:11 1 minutę temu, LEMUR napisał: czasy GPRS-a Ja też, miał być za darmo w Idea przez pół roku w mojej Nokii 6510 a po miesiącu przyszła faktura na 2600 zł za transmisję danych. 32 minuty temu, LEMUR napisał: w razie czego pomogę A wiesz, że chcę to robić w formie video? Pomysł kozak a zrobić .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 marca 2017 o 14:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 14:42 Niezły przypał z "reklamą" na OCP Szału nie zrobiła bo jak pokazuje senuto ich udział w wynikach wyszukiwania jest nieźle sponiewierany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 3 marca 2017 o 14:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 14:44 Taką niską widoczność mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 marca 2017 o 14:46 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 14:46 Jak na molocha z takim sajtem i naturalnym linkowaniem to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qu_bek Opublikowano 3 marca 2017 o 16:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 16:50 (edytowane) Ja o reklamie nic nie wiem Edytowane 3 marca 2017 o 19:25 przez qu_bek (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarus Opublikowano 3 marca 2017 o 20:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 20:05 O wątek odżył... nareszcie coś tu się dzieje, bo już nudą wiało... OCP czuło się już takie zapomniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 marca 2017 o 20:18 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 20:18 14 minut temu, klarus napisał: już nudą wiało... Ja wiem, że dla kawalarzy z OCP których 90% wpisów jest o tematyce matrymonialnej może tu być nudno więc chyba to oleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarus Opublikowano 3 marca 2017 o 20:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 20:26 Ale ty się tak nie unoś, kolo... Nie napisałem, ze na twoim forum jest nudno, tylko na tym wątku, który swego czasu był najpoczytniejszy, o ile nie najważniejszy na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 marca 2017 o 20:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 20:32 Przed chwilą, klarus napisał: kolo... spoko 1 minutę temu, klarus napisał: był najpoczytniejszy, o ile nie najważniejszy na tym forum... Szkoda, że u Was nie miał on takiej rangi, pewno uniknęlibyście wielu błędów które wychodzą po czasie. Czasem warto jest słuchać ludzi (nie piszę tutaj o sobie), nawet jeśli wydaje nam się, że wiemy lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarus Opublikowano 3 marca 2017 o 20:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 20:41 cóż zycie... luz... ty wiesz, jak sam pisałeś, ja z pokolenia off-line jestem... a dla takich zagadnienia sieciowe nie są tak ważne, jak więzi z ludźmi... a pod tym względem nic u mnie i gronie moich przyjaciół z klubu się nie zmieniło... Pozdrówka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 marca 2017 o 21:06 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 o 21:06 25 minut temu, klarus napisał: zagadnienia sieciowe nie są tak ważne, jak więzi z ludźmi... Dlatego przychodzi Wam z pomocą Facebook, tam się o wiele wygodniej utrzymuje kontakt w 25 minut temu, klarus napisał: gronie moich przyjaciół z klubu bez ryzyka, że jakiś partacz uniemożliwi Wam komunikację. Wszystkiego dobrego, trzymajcie tam się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 4 marca 2017 o 08:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 marca 2017 o 08:43 Namo, weź im powiedz jak się instaluje opcję "pokaż nieprzeczytane", bo nie wierzę, że nie ma. Bez tego nie ma sensu tam zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi