MORGOOTH Opublikowano 1 czerwca 2020 o 03:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 o 03:51 Witam. Szukam nowego reflektora Xenon z paskiem Led do mojej O3, strona montażu lewy przód. Prawy wymieniany w ASO. Niewielka stłuczka. Lewy obecnie przy nowym prawym wygląda jak starły łańcuch przy nowej budzie. Nie da nic polerka, tym bardziej że w starym Led ma inną barwę. WAso koszt 2400,00 szukam jednak taniej ale oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 2 czerwca 2020 o 08:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2020 o 08:06 Hej mam fabrycznie nowy zapakowany z serwisu skody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORGOOTH Opublikowano 2 czerwca 2020 o 16:04 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2020 o 16:04 Wow. Świetnie. Pytanie który rok? Przeważnie występował Led ciepły, w nowszych lampach zamieniono już na zimny Led. Ja mam właśnie zimnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 2 czerwca 2020 o 17:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2020 o 17:08 Data na lampie 26.04.2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi