pawzal Opublikowano 29 sierpnia 2020 o 19:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2020 o 19:44 Witam. Gdzie kupujecie części i płyny eksploatacyjne do Waszych aut? Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe czy raczej kupujecie stacjonarnie? Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem O3. Niedługo czeka mnie wymiana świec. Po drodze zawsze może wypaść coś dodatkowego. Dlatego szukam namiarów na sprawdzone sklepy internetowe, w których można się zaopatrzyć w części. Z góry dzięki za odpowiedzi, jeśli takowe się pojawią 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 06:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 06:44 https://www.skodaczesci.plWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 08:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 08:01 (edytowane) Czasem warto napisać maila do ASO o cenę cześci, która nas interesuje. Nie zawsze musi być drogo. Edytowane 30 sierpnia 2020 o 10:41 przez dagetto (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawzal Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 10:23 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 o 10:23 Przeglądając erwin.skoda-auto.cz znalazłem też link do partslink24.com, ale tam za sam dostęp trzeba opłacić abonament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi