Paweł Niedźwiedzki Opublikowano 3 września 2020 o 08:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 o 08:25 (edytowane) Wyświetlacz nowy - sprawdzony na stole - żadnej wypalonej linii lub piksela. Wyświetlacz rewelacyjnie prezentuje się w aucie - moim zdaniem najlepszy LCD jaki był w O3. Cena 900. Mogę zamontować Wyświetlacz będzie działać z Columbus MIB1 i MIB2, Amundsen MIB2, Bolero MIB2 Posiadam również jednostki MIB2 Amundsen odblokowane z kompletem aktywacji i bez CP - możliwa wymiana i kodowanie Jednostki z DAB, WiFi, najnowszy soft 478 montaż plug and play w aucie - mapy w komplecie. Cena za jednostkę 900. Również mogę zakodować, zamontować, odblokować Smartlink w Państwa czytnikach, Również VW, Audi, Seat. Mogę podwyższyć również oprogramowanie do najnowszej wersji. W związku z pytaniami: Montaż w miejsce MIB1 Amundsen jest praktycznie plug and play - potrzebujemy wyjmaki do radia i LCD, wyjmujemy, w kablu sygnałowym do wyświetlacza nożykiem trzeba odciąć wypusty do gniazda MIB2 wyświetlacza, żeby pasowało - zakładamy nowe i po zakodowaniu działa. Jeżeli w aucie jest wzmacniacz Canton MIB1 - trzeba wymienić na MIB2. W aucie bez Canton działa od razu. W Bolero MIB1 i MIB2 dodatkowo trzeba dołożyć antenę GPS - mam uniwersalne, sprawdzone. Dodatkowo do nowego czytnika możemy zamontować antenę DAB - wtedy możliwy jest odbiór radia cyfrowego. W razie pytań proszę śmiało pisać. Edytowane 3 września 2020 o 08:27 przez Paweł Niedźwiedzki (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Niedźwiedzki Opublikowano 14 września 2020 o 05:24 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 o 05:24 Sprzedany - zostały mi same jednostki MIB2 Amundsen 2 - w razie pytań śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR80 Opublikowano 15 września 2020 o 19:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 o 19:49 cena A mib 2.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Niedźwiedzki Opublikowano 16 września 2020 o 12:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 o 12:11 Mam MIB2 Amundsen tylko - 2.5 nie mam aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR80 Opublikowano 16 września 2020 o 19:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 o 19:25 A jaka cena jak miałeś dostępne ,mam columbusa ew w rozliczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Niedźwiedzki Opublikowano 16 września 2020 o 20:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 o 20:53 Cena za czytnik od 1500 mib 2.5 miałem. Ekrany różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi