Krzysztof Snarski Opublikowano 7 marca 2021 o 23:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 o 23:01 Witajcie. Jestem nowy na forum. Jestem posiadaczem Octavii 3, 2013 rok. Mam w niej multimedia Bolero, z bluetooth itp, ale nie posiada nawigacji. Przypuszczam że trzeba cały nowy panel wymienić żeby móc takowy bajer w moim modelu posiadać. Czy wiecie gdzie taki kupić, ile moze kosztować, gdzie można zamontować, i czy trzeba coś kodować itp? Chciałbym najbardziej oryginalne mieć części w autku. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 7 marca 2021 o 23:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 o 23:35 Musisz kupić nową jednostkę i ekran. Pisz do @rrobert @pab567 lub @szefu55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Snarski Opublikowano 7 marca 2021 o 23:37 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2021 o 23:37 Dziękuję za podpowiedź. Skontaktuje się z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 8 marca 2021 o 04:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 o 04:27 Podaj numer urządzenia ia i wersję oprogramowania tego, co jest teraz. Do odczytania z menu USTAWIENIA potem INFORMACJE O SYSTEMIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi