Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Daniel1305

octavia 2 Uderzające w głośniki i wyłączające się radio RNS 510

Recommended Posts

Witam szanowne grono posiadaczy Octavii. 

Pisze do Was z prośbą o poradę. Pewnego razu podczas jazdy radio się wyłączyło i zostało tylko takie dziwne jednostajne uderzanie w basy, zatrzymałem się zgasiłem silnik odczekałem chwilę później się normalnie odpaliło i było okej. Jednak od tamtej pory coś to radio swiruje. Nie chcę czasami się połączyć przez bluetooth, miga jak na załączonym obrazku, samo się resetuje(włącza wyłącza) podczas jazdy albo nie chce się podgłosić. VCDS pokazuje błędy sporadyczne w postaci braku sygnalu/braku połączenia.

Co już zrobiłem:

Wyjąłem radio sprawdziłem wtyczki ok

Sprawdziłem bezpieczniki ok 

Zaktualizowałem softa 

Wszystko na nic. Przy włączaniu albo się zawiesza albo uderza w głośniki w nieskończoność dopóki nie wyjbe bezpiecznika, nie odetnę prądu albo jest dobrze przez cały czas i po kilkunastu km się wyłącza i cisza. Jakieś sugestie? Ewentualnie jakiś serwis na Warszawie co mi to ogarnie bo mi się pomysły kończą.

Z góry dzięki za pomysły 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Reklamy dla niezalogowanych

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przegląda tę stronę.

  • Kto jest online   2 użytkowników, 0 anonimowych, 81 gości (Zobacz pełną listę)


Reklamy dla niezalogowanych


×
×
  • Utwórz nowe...

Ważna informacja

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności Octavia.team