magi2 Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 08:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 08:29 (edytowane) Witam Mam problem z tylną klapą elektryczną błąd, który się pojawią to czujnik halka w siłowniku 1 nieprawidłowy sygnał. Moje pytanie czy ktoś spotkał się z problemem i poradził sobie drugie pytanie silnik 1 to ten od strony kierowcy czy pasażera? Edytowane 12 sierpnia 2021 o 08:29 przez magi2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 10:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 10:14 Od strony kierowcy. Ale z doświadczenia wiem że drugi zaraz też padnie. Sprawdź kabelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magi2 Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 11:22 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 11:22 (edytowane) Dzięki bardzo ktoś próbował to naprawiać są szanse? kabelki masz na myśli gdzieś w przelotce czy samym siłowniku. I przy okazji prawa od lewej strony się czyms różną, mają inne numery czy to jest tylko różnica który ma przyjść na jaką stronę Edytowane 12 sierpnia 2021 o 11:23 przez magi2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 11:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 o 11:26 Próbowałem naprawiać ale na bardzo krótko to starczyło. Wszystko zależy gdzie się połamały. U mnie to było w przelotce przy samym wyjściu z siłownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi